Posted by: gamtosvaikis | 2011/06/15

Burokeliai

paimkite nuskustą šviežų burokėlį,supjaustome spec.pjaustykle super plonomis juostelėmis.Skaniname balzamiko actuko,aliejaus,druskytės.galim pamarinuot keletą minutėlių.Apibarstome gausiai parmezano sūriu,ar anakardžių riešutukais sumaltais su maisto smulkintuvu(galima pabrinkinti prieš tai) Vienas iš geriausių būdų pagerinti nuotaiką,kraują ir pajausti dar daigiau energijos::)))galima įdarą iš sūrio ar riešutų įdėti tarp burokėlių juostelių-gausite ravioli naminiškai paruoš

Šaltinis: http://www.facebook.com/pages/Gyvas-maistas/127546967288207


Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

Kategorijos

%d bloggers like this: