Posted by: gamtosvaikis | 2011/06/15

Pietums

Paprastas receptukas pietums:) kalafijorą šiek tiek supjaustyti ir įdėti į maisto smulkintuvą.Malti kol dar liks kruopų dydžio gabaliukai.Išmkite.Tada į smulkintuvą dedame salierų stiebelius supjaustytus-malame labai trumpai,kad liktų gabalėliai.Visus igidientus sujungiame,įberiame šiek tiek pabrinkintų razinų(galima paprikų) šiek tiek citrinos sulčių,šlakelis aliejaus. Skanaus:)Taip vadinamas-raw couscous:)

 Vitalija Svird Paaiškinkite man, žaliai: juk razinose yra kažkokios konservuojančios medžiagos (pavadinimo nepamenu) ir apskritai, kiek žiūrėjau džiovintų vaisių sudėtį, visur yra konservanto. Ar aš kažką ne taip suprantu!? O gal yra “naminių” razinų, kaip ir naminių džiovintų obuoliukų🙂

azinas,kaip ir kitus džiovintus vaisus rekomenguotina brinkinti.taip iš jų į vandenį išeina visi negerumai.keletą kartų pakeisti vandenį.tas pats ir su riešutais:)

Šaltinis: http://www.facebook.com/pages/Gyvas-maistas/127546967288207


Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

Kategorijos

%d bloggers like this: