Posted by: gamtosvaikis | 2011/06/15

Sriuba

per naktį(geriau vieną parą) išmirkytus migdolų riešutus, beriameį blenderį-kokteilinę,pilame vandens,kad dvigubai apsemtų riešutus(riešutų vieną stiklinę,priklausomai kiek svečių::))sumalame iki vientisos masės.Tada dedame supjaustytus salierų stiebus(porą) vieną avokadą-žinoma be odelės ir be kauliuko:) pusės citrinos sulčių,juodų pipirų,baziliko,druskos(g.be jos) sumalame.SKanaus:) fantazijos ir kūrybos pasireiškimas: prieš plakimo pabaigą-galite įdėti porą-trejetą skiltelių mirkytų,saulėje džiovintų pomidorų,šakelę šviežių petražolių. Man patinka kuo mažiau papildomų prieskonių. salierai man labai mėgstama daržovė,turinti gerą prieskoninį skonį ir kvapą.

Šaltinis: http://www.facebook.com/pages/Gyvas-maistas/127546967288207


Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

Kategorijos

%d bloggers like this: