Posted by: gamtosvaikis | 2011/06/21

LAZANIJA

Taigi mums reiks: cukinija,pomidorai,paprikos,kalafijorai, mirkyti migdolų riešutai,česnako skiltelė.Prieskoniai: bazilikas,mairūnas,šiek tiek himalajų druskos.
Cukiniją supjaustome specialia pjaustykle plonais lakštais, pašlakstome alyvuogių aliejumi ir žiupsneliu dsruskos- suminkštės.Maisto smulkintuve sumalame pomidorus kartu su paprika ir česnako skiltele.Pagal skonį beriame prieskonius,druską.malame.Atskirai maisto smulkintuve sumalame kalafijorą-labai trumpai,kad liktų gabalėliai.Mirkytus migdolų riešutus sumalti taip pat maisto smulkintuvu, ne iki vienalytės masės.
Sluoksniuojame:vienas sluoksnis cukinijų lakštų,beriame kalafijorus, pomidorų padažą,beriame-pilame migdolus.Ant viršaus pomidorų padažas ir riešutai.Puošiame pomidorų griežinėliais.Skanaus:)

Šaltinis: http://www.facebook.com/pages/Gyvas-maistas/127546967288207


Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

Kategorijos

%d bloggers like this: